Onze Diensten

Op maat, nauwkeurig, verfijnd

Web Design

Elk design begint bij het verhaal en de behoefte van de klant. Omdat dit bij iedere opdracht anders is, zijn onze designs voor iedere opdracht uniek en wordt het design vanaf het gewenste beginpunt opgebouwd. Of dit nou compleet van het begin is, of dat er al een gewenste huisstijl is maakt voor ons niet uit. Wij helpen je graag om jouw verhaal te verwerken in een mooi en krachtig design.

Website optimalisatie

Wij trekken graag alles uit de kast om je website zo snel mogelijk te maken. Alle door ons gemaakte websites zijn razendsnel en presteren naar de gestelde verwachtingen. Heb je al een website, maar is de snelheid (nog) niet naar wens? Geen probleem! Ook hier helpen wij je graag mee.

Web Hosting en onderhoud

Omdat wij het ons goed kunnen voorstellen dat jij je handen al vol hebt aan allerlei andere dingen, nemen wij het graag uit je handen om de hosting van je website te regelen. Dit betekent dat jij je hier geen moment druk om hoeft te maken. Wij regelen alles voor je, van het opzetten van je website, tot het onderhouden en uitvoeren van benodigde updates. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met de hosting lossen wij dit uiteraard ook voor je op.

Door de hosting aan ons over te laten zorgen wij er ook voor dat de hosting geen rol zal spelen in het negatief beïnvloeden van de snelheid van de website. Ook wordt hiermee de veiligheid van je website gewaarborgd.

E-mailservice

Gepersonaliseerde e-mailadressen met jouw domeinnaam? Forwards en e-maillijsten instellen? Wij regelen het allemaal! Op jouw verzoek stellen wij dit allemaal voor je in zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken. Wel zo makkelijk!

Overige diensten

Ergens anders hulp bij nodig? Vraag het ons! Wij staan altijd klaar om je met al jouw IT-gerelateerde behoeftes te helpen. Of dit gaat om advies, het oplossen van problemen of iets heel anders, proberen om te helpen zullen wij altijd doen. En mocht het probleem niet door ons verholpen kunnen worden verwijzen wij u altijd graag door naar een professional binnen ons netwerk.

Geïnteresseerd? Wij helpen je graag verder!

Neem contact met ons op